New Profesional Consult 930 x 122

Alexandru Rafila

Ministrul Sănătății, veste bună în pandemie: „Este tratat ca o viroză obișnuită”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a venit cu noi vești pentru români, vești care par îmbucurătoare.

Citiți și: Ministrul Rafila este acum în Pitești! Ce se întâmplă la această oră

Acesta a declarat faptul că, începând de săptămâna viitoare, România va intra pe un trend descendent al noilor cazuri de Covid-19.

„Având în vedere trendul regional, opinia noastră este că, începând cu săptămâna viitoare, vom intra şi noi pe un trend descendent care să ducă la dispariţia, încet-încet, a acestei probleme de sănătate publică în perioada următoare şi la reluarea activităţilor în mod obişnuit.

Citiți și: Atenție, români! Medicamente false promovate pe internet

Rămânem în continuare, aşa cum ştiţi, vigilenţi. Suntem cu toate sistemele în funcţiune, începând cu testare, monitorizare, evaluarea pacienţilor în centrele ambulatoriu, medicaţie şi, bineînţeles, paturi în spitale”, a declarat ministrul Sănătăţii.

Mai mult decât atât, Rafila a precizat că și în țara noastră, la fel ca în Spania, virusul începe să fie tratat tot mai mult ca o viroză obișnuită.

„Și la noi este tratat tot mai mult ca o viroză obișnuită, dar asta nu înseamnă că noi nu avem o responsabilitate ca și autorități de sănătate să păstrăm măsurile medicale în vigoare”, a explicat Alexandru Rafila.

Ministrul a fost întrebat, de asemenea, ce părere are despre reintroducerea restricțiilor și despre apariția unui eventual val 6.

Acesta a afirmat că nu crede că vor mai fi reintroduse restricții, iar în ceea ce privește un nou val, Rafila a spus: „Este sfârșitul valului 5, nu îmi place să fiu profet”.

Sursă foto: Adevărul

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Un om cu tatal ucis in spital de incompetenta spune:

    Tratat ca o viroza, serios? Esti total pe dinafara..de ce mor oamenii in spitale? Cum îi trateaza dr cu oxigen la maxim, le ard plamanii..asa se trateaza ca o viroza? Asistentele fura de sting medicamentele destinate bolnavilor sa faca tratamente private pe bani buni acasa? Sunt lasati sa moara de foame ca i sedeaza sa nu aiba ele griji. FMM! Misca ti fundu din scaunul ala, casca ochii la sutele de procese care inca se intenteaza doctorilor, schimba protocoalele alea de kkao ca mor oamenii cretinule!!

  • Florian Marius Caraș spune:

    Te înțeleg ,dar Rafila spre deosebire de animalele de Mihăilă și voicurlescu e un ministru bun. Nu mai jigni. E regretabil că ai avut un deces în familie . Nu ești singur.

  • Mariana spune:

    Îmi pare rău că tocmai în Rafila se lovește și nu în cei care au condus în pandemie
    Arafat și Voiculescu și Câtu probabil asta se dorea mai multe decese

  • Stelian spune:

    N-are legătură cu tema link-ului ! Îmi pare rău pentru decesul tatălui dv. dar asta nu vă dă dreptul să jigniți tocmai pe unul care cât de cât a făcut și face câte ceva pentru oameni !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3