EcoMoto 930×122

Alexandru Rafila

Rafila, anunț important pentru personalul medical din întreaga țară!

Rafila a făcut un anunț important pentru personalul medical din România, chiar ieri, într-o conferință organizată cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătăţii.

Citiți și: Ministrul Rafila este acum în Pitești! Ce se întâmplă la această oră

Mai exact, anunțul ministrului vizează personalul medical angajat în perioada pandemiei.

Aceștia vor susţine un examen care să permită continuarea activităţii din punct de vedere legal, a precizat ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Citiți și: Atenție, români! Medicamente false promovate pe internet

„S-a aprobat prin lege posibilitatea continuării activităţii acestor persoane. Este o lege care a fost promulgată de către preşedinte. Acum urmează să stabilim normele care să permită continuarea acestei angajări. Totuşi, trebuie susţinut un examen, chiar dacă nu este un concurs, un examen care să permită continuarea activităţii din punct de vedere legal” a afirmat ministrul, în cadrul unei conferințe de presă.

„Vor continua după ce promovează un examen. Nu există o bază legală de continuare automată a activităţii. Legea spune că se angajează prin concurs.

Există acum aceste prevederi legale care permit continuarea activităţii acestor persoane după promovarea unui examen. Avem un termen de 30 de zile pentru elaborarea normelor. (…)

Aceste 2.000 de posturi suplimentare sunt cuprinse în hotărârea de guvern care include şi organigrama Ministerului Sănătăţii şi care va fi aprobată în această săptămână”, a mai precizat Alexandru Rafila.

Foto descriptiv: G4Media.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3