EcoMoto 930×122

danut dinu

SE ÎNGROAȘĂ „GLUMA”!

Polițistul Dănuț Dinu își îndeamnă din nou simpatizanții să nu participe la mitingul care ar urma să fie organizat în semn de solidaritate cu el.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Într-o postare de azi pe Facebook, Dinu anunță că a fost autorizată desfășurarea duminică în Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului a unui miting pentru susținerea sa, ca protest împotriva schimbării lui din calitatea de purtător de cuvânt al Poliției Argeș, considerată de unii ca nejustificată și nedreaptă.

„Dragi prieteni, vreau să vă mulțumesc pentru sutele de mesaje de încurajare. Vă mărturisesc că le-am citit pe toate și fiecare în parte m-a emoționat. Am înțeles că după iubire, solidaritatea este sentimentul care ne umanizează și dă forță și voință speciei noastre. Sentimentul că nu ești singur e minunat. Ați învins. Divide et Impera. Am înțeles cu toții că adevărul e ceea ce vrem să auzim. Vă mulțumesc! Totuși, am observat că lucrurile degenerează și duminică, 12.01.2014, de la ora 11, a fost autorizat un miting de susținere a mea în Piața Vasile Milea. Precizez public încă o dată că nu susțin această idee și vă rog să nu veniți. Sunt convins că în urma cercetării disciplinare, un act normal, voi fi găsit nevinovat. Am încredere în discernământul colegilor mei. Știu că nu veți veni”, scrie polițistul Dănuț Dinu pe contul său de socializare. (Foto: Facebook Dănuț Dinu)

Citiți și: Se cere demisia șefului de la Poliția Locală Pitești! „- Da, mă interesează funcția!”

 

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90