New Profesional Consult 930 x 122

cornel ionica

(VIDEO) SCUZE ȘI ACUZE ÎN CONSILIUL LOCAL PITEȘTI. ȘEDINȚĂ CU NĂBĂDĂI

Acuzațiile pe care consilierul municipal PNL Narcis Sofianu i le-a adus, într-o conferință de presă, viceprimarului (PSD) al Piteștiului Sorin Apostoliceanu, potrivit cărora acesta din urmă ar propune, prin Direcția Arhitect-Șef, construirea de case în Pădurea Trivale (în ședința ordinară în plen de ieri a Consiliului Local s-a aprobat instituirea de arie naturală protejată de interes național pentru aproximativ 374 de hectare din pădure) au fost motiv de contre în aceeași ședință de ieri.

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

Sorin Apostoliceanu, Cornel Ionică și Narcis Sofianu au fost cei care, preț de aproximativ 10 minute, și-au consumat energia explicând, motivând, argumentând, fiecare în felul său.

Apostoliceanu a ținut să lămurească acuzațiile aduse de Sofianu, afirmând că liberalul a „mințit”, reiterând că primarul Cornel Ionică (PSD) i-a interzis accesul la Direcția Arhitect-Șef de mai multă vreme: „Nu am absolut nicio treabă, nu sunt nici măcar în comisia de avizare a PUD-urilor, a PUZ-urilor, nu am absolut nicio treabă! Domnul primar le-a spus prin viu grai și le-a dat și dispoziție de delegare”.

Citiți și: EXCLUSIV/Pitești. Patronul de la Rehoma, de neoprit! Decizie cu tupeu pentru a construi în Pădurea Trivale

Faptul că Apostoliceanu nu are atribuții pe partea de urbanism a fost recunoscut și de primarul Cornel Ionică în aceeași ședință.

Totuși, pe hârtie, în organigrama aparatului de specialitate al primarului municipiului Pitești, viceprimarul încă are în subordine Direcția Arhitect-Șef, deși Ionică i-ar fi interzis accesul în Biroul de Urbansim, potrivit unor afirmații făcute de Apostoliceanu în perioada în care a deținut interimar funcția de primar.

„Liniuța aia trebuia ștearsă de acolo de mult timp”, a spus Ionică, făcând referire la legătura dintre viceprimar și Direcția Arhitect-Șef, precizând că, înainte de acest mandat, exista Direcția Tehnică și de Urbansim, iar nu Direcția Tehnică și Direcția Arhitect-Șef.

Odată lămurită problema, Sorin Apostoliceanu a vrut ca Sofianu să își ceară scuze pentru afirmațiile făcute.

„Îmi cer scuze, îl compătimesc pe domnul viceprimar că este pus în imposibilitatea de a-și exercita atribuțiile din organigrama aprobată în Consiliul Local Pitești!”, a răspuns, ironic, Narcis Sofianu. (Video: Mihai Neacșu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3