New Profesional Consult 930 x 122

cornel ionica

(VIDEO) SCUZE ȘI ACUZE ÎN CONSILIUL LOCAL PITEȘTI. ȘEDINȚĂ CU NĂBĂDĂI

Acuzațiile pe care consilierul municipal PNL Narcis Sofianu i le-a adus, într-o conferință de presă, viceprimarului (PSD) al Piteștiului Sorin Apostoliceanu, potrivit cărora acesta din urmă ar propune, prin Direcția Arhitect-Șef, construirea de case în Pădurea Trivale (în ședința ordinară în plen de ieri a Consiliului Local s-a aprobat instituirea de arie naturală protejată de interes național pentru aproximativ 374 de hectare din pădure) au fost motiv de contre în aceeași ședință de ieri.

Citiți și: Piteşti: Consilierii locali ai PNL şi-au ales un nou lider de grup

Sorin Apostoliceanu, Cornel Ionică și Narcis Sofianu au fost cei care, preț de aproximativ 10 minute, și-au consumat energia explicând, motivând, argumentând, fiecare în felul său.

Apostoliceanu a ținut să lămurească acuzațiile aduse de Sofianu, afirmând că liberalul a „mințit”, reiterând că primarul Cornel Ionică (PSD) i-a interzis accesul la Direcția Arhitect-Șef de mai multă vreme: „Nu am absolut nicio treabă, nu sunt nici măcar în comisia de avizare a PUD-urilor, a PUZ-urilor, nu am absolut nicio treabă! Domnul primar le-a spus prin viu grai și le-a dat și dispoziție de delegare”.

Citiți și: Video: Alt supermarket lânga casa fostului primar Ionică. Va fi gata anul acesta!

Faptul că Apostoliceanu nu are atribuții pe partea de urbanism a fost recunoscut și de primarul Cornel Ionică în aceeași ședință.

Totuși, pe hârtie, în organigrama aparatului de specialitate al primarului municipiului Pitești, viceprimarul încă are în subordine Direcția Arhitect-Șef, deși Ionică i-ar fi interzis accesul în Biroul de Urbansim, potrivit unor afirmații făcute de Apostoliceanu în perioada în care a deținut interimar funcția de primar.

„Liniuța aia trebuia ștearsă de acolo de mult timp”, a spus Ionică, făcând referire la legătura dintre viceprimar și Direcția Arhitect-Șef, precizând că, înainte de acest mandat, exista Direcția Tehnică și de Urbansim, iar nu Direcția Tehnică și Direcția Arhitect-Șef.

Odată lămurită problema, Sorin Apostoliceanu a vrut ca Sofianu să își ceară scuze pentru afirmațiile făcute.

„Îmi cer scuze, îl compătimesc pe domnul viceprimar că este pus în imposibilitatea de a-și exercita atribuțiile din organigrama aprobată în Consiliul Local Pitești!”, a răspuns, ironic, Narcis Sofianu. (Video: Mihai Neacșu)

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441