930×122 CAPRA 5

fc arges

ALB-VIOLET LA ALTITUDINE: „AM CUCERIT MUNȚII!”

Tonus excelent la FC Argeș 1953 după victoria de astăzi! Și de această dată echipa a avut în tribune un al doisprezecelea jucător: o galerie de nota zece. În fața unei formații mult mai bune și a unei galerii entuziaste, gazdele de la munte, CS Rucăr, au părăsit terenul învinse și cu patru goluri în „traistă”.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

„Am cucerit munţii, așa cum ne-am propus! Terenul a fost destul de prost, dar am reuşit să câştigăm la un scor bun. Ca de fiecare dată au fost mulţi suporteri piteşteni, care s-au făcut auziţi pe toată durata meciului. La final suporterii au sărbătorit şi au cântat împreună cu jucătorii. Au demonstrat din nou că sunt o familie şi că luptă împreună pentru FC Argeş.”, a declarat „la cald” pentru ePitești Florin Dobre, preşedintele lui FC Argeş 1953 (foto).

Detalii despre partida de azi puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/fc-arges-la-inaltime-rucarul-facut-cascaval/.

Citiți și: Eveniment de excepție la Pitești Arena!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3