930 x122 grota rece

cersetori

RAZIE ÎN PITEȘTI LA PROSTITUATE, CERȘETORI ȘI CONTRABANDIȘTI

Sfârșitul săptămânii a fost unul încărcat pentru polițiștii de la Secția 1 din Pitești. Au amendat cerșetori și prostituate și au făcut noi dosare penale pentru comercianți de țigări de contrabandă.

Citiți și: Prejudiciu de 13 milioane de €! 79 de percheziții în 14 județe, inclusiv Argeș

În preajma unor biserici polițiștii au amendat, cu câte 100 de lei, patru persoane care apelau la mila publică. Cerșetorii amendați sunt din orașul Ștefănești, comuna Merișani (doi dintre ei) și comuna Brăhășești, din județul Galați, și au vârste de 21 de ani (doi dintre ei), de 24 și 40 de ani.

Razia polițiștilor le-a vizat și pe prostituatele care își fac veacul pe strada Depozitelor și la Podul Viilor. Au fost amendate, cu câte 500 de lei, patru prostituate, cu vârste de 20, 30, 35 și 39 de ani, din Pitești și comunele Băbana, Călinești și Mătăsaru (județul Dâmbovița).

Citiți și: Argeș. Polițiștii, la vânătoare de femei „ușoare”!

Și comerțul ilicit cu țigări de contrabandă a făcut din nou obiectul controalelor. Pe strada Crinului au fost prinși doi vânzători de țigări nefiscalizate. Unul dintre ei, din Pitești, în vârstă de 30 de ani, vindea țigări de contrabandă din Republica Moldova, iar celălalt, din comuna Băbana, de 31 de ani, țigări din Elveția. Un alt comerciant de țigări nefiscalizate, fabricate tot în Elveția, un argeșean de 49 de ani din comuna Suseni, a fost prins pe strada Alexandru Sahia.

În toate cele trei cazuri Poliția a întocmit dosare de cercetare penală și a confiscat pachetele de țigări.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90