Jupiter 930 x 122

jandarmeria

(VIDEO) JANDARMII ARGEȘENI AU TALENT. A FOST SHOW

Jandarmii argeșeni au talent. A fost show. Jandarmeria argeşeană a organizat aseară un spectacol extraordinar pe scena Filarmonicii Pitești.

Citiți și: (VIDEO) PUBLIC NUMEROS ÎN CENTRU

În fața unei săli pline, care a aplaudat cu generozitate, jandarmi și membri ai familiilor de jandarmi au interpretat, instrumental și vocal, piese muzicale, românești și internaționale, de mare succes. Programul a cuprins și momente coregrafice.

Citiți și: JANDARMII FAC SHOW ÎN PITEȘTI. PROGRAMUL COMPLET

Publicul numeros s-a putut bucura timp de trei ore de un spectacol deosebit, la care și-au dat concursul și îndrăgiții soliști de muzică populară Gheorghe Turda, Radu Ciordas și Ionuţ Sidău.

Spectacolul de aseară de la Centrul Multifuncțional din centrul Piteștiului a fost dedicat aniversării a 168 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Evenimentul a făcut parte din programul aniversar al Jandarmeriei, care, pe parcursul unei săptămâni, a inclus și alte momente (amănunte, AICI) și care se va încheia astăzi, de la ora 11, cu o defilare în centrul municipiului Pitești.

Biroul de Credite
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066