Donaris 930 x 122

curățătorie Mura My Laundry

Mura My Laundry: servicii profesionale de curățare saltele, perne, pături, pilote

Odată cu venirea frigului, una dintre cele mai frumoase senzații este să te strecori în pat într-o seară răcoroasă, să tragi pe tine pilota călduroasă și să îi simți mirosul proaspăt și plăcut.

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Saltelele, pernele, pilotele, păturile, plăpumile sau cuverturile sunt articole de mari dimensiuni, dificil de curățat sau spălat acasă. Dacă sunt lăsate neîngrijite, acestea vor aduna în timp mult praf, mirosuri neplăcute și bacterii.

De aceea este indicat să fie curățate la intervale regulate de timp.

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

Mura My Laundry oferă servicii profesionale de curățare pentru toate aceste articole, indiferent de dimensiunea lor.

Echipa curățătoriei igienizează perfect păturile groase, pilotele sintetice, cuverturile, iar mirosul va fi unul plăcut.

De asemenea, un lucru extrem de important este faptul că articolele nu vor fi deteriorate!

Clienții le pot aduce la sediile Mura My Laundry din Pitești (cel de pe bulevardul Nicolae Bălcescu și cel din parcarea Vivo Mall) sau un agent va veni direct la ușă pentru a le ridica.

Mai mult decât atât, la Mura My Laundry, colectarea și livrarea sunt gratuite oriunde în Pitești.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90