Alina Gorghiu

Alina Gorghiu: „Este necesară o delimitare categorică și publică a tuturor partidelor politice față de AUR”

După scandalul de săptămâna trecută, din plenul Parlamentului, la citirea moțiunii de cenzură, senatoarea PNL Alina Gorghiu (foto) a solicitat, Birourilor permanente ale Camerei Deputaților, dar și Senatului, o delimitare categorică și publică a tuturor partidelor politice din Parlamentul României față de AUR.

Citiți și: Alina Gorghiu: „Cei care doresc răul PNL nu sunt doar în exteriorul partidului, ci și în interior”

În contextul în care liberalul Florin Roman a fost împiedicat să conducă ședința în locul Ancăi Dragu de parlamentarii AUR, Alina Gorghiu cere, de asemenea, sancționarea celor implicați în agresiunea acestuia. Și împotriva parlamentarilor PNL au fost agresiuni verbale, susține senatoarea.

Citiți și: Liliana Murguleț, demisă de la IȘJ Argeş. Noul general – prof. Alina Manea

„Trebuie să arătăm că suntem Parlamentul unei țări europene! Ceea ce s-a petrecut în ședința de plen din 9 septembrie nu are voie să se mai repete vreodată.

Așadar, am solicitat, printr-o adresă depusă la Birourile permanente ale Camerei Deputaților și Senatului, o delimitare categorică și publică a tuturor partidelor politice din Parlamentul României față de AUR.

Și sancționarea parlamentarilor implicați în agresiunea domnului Florin Roman, mandatat de către președintele Camerei Deputaților să îi preia atribuțiile la respectiva ședință.
Doar așa vom stopa glorificarea violenței și a urii în Parlamentul României.”, a transmis Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Întregul eveniment a fost catalogat de către senatoarea liberală „o perturbare gravă a prestigiului și imaginii Parlamentului, inadmisibilă într-o țară europeană democratică”. De asemenea, aceasta susține că, întreaga scenă „nu ar fi fost posibilă fără legitimarea oferită din partea USR-PLUS.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441