bulf

Dinu: „Mister Bulf și șmecherașii lui s-au făcut de râs. Se va alege praful!”

Dănuș Dinu: „Mister Bulf și șmecherașii lui s-au făcut de râs. Se va alege praful!”

Citiți și: Dănuț Dinu nu mai este consilier local

Războiul lui Dănuț Dinu cu liderul PMP Argeș, Cătălin Bulf, continuă!

În urma unui ordin emis de către prefectul Emilia Mateescu, la solicitarea lui Cătălin Bulf, Dănuț Dinu – care a fost candidat al PMP pentru funcția de primar al Piteștiului – și-a pierdut mandatul de consilier local, detalii: AICI.

Citiți și: Dănuț Dinu nu mai este consiler local. Acesta declară pentru ePitești: „Mi se pare un abuz total!”

Acum încearcă să își recâștige mandatul în instanță, dar anunță și că are de gând să candideze la funcția de președinte al PMP Argeș împotriva lui Cătălin Bulf!

După ce și-a bătut joc de candidații de la locale pe care i-a folosit pentru a aduce voturi și care umblă acum prin tribunale, mister BULF și șmecherașii lui s-au făcut definitiv de râs la alegerile  parlamentare, iar acum se va alege praful… 

Asta se întâmplă când vrei să faci și din politică o afacere, așa cum a încercat el… După ce îmi voi fi recâștigat drepturile, voi încerca să reconstruiesc partidul și voi candida la funcția de președinte de filială. Sunt 11 consilieri locali din județ în aceeași poziție cu mine. Ne judecăm toți cu actuala conducere care s-a folosit de noi.„, ne-a declarat Dănuț Dinu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Theo spune:

    De,daca te amesteci cu porcii……

  • Marin spune:

    Buna dimineata! Are dreptate, dar sa nu uitam ca si Dinu este la fel, face parte din aceasi ctg.– totul pt.el si punct. Dece nu l intrebati cum si a angajat sotia la primarie; cum a votat pt.wc-ul public din fata primariei. Va rog faceti un reportaj cu cei care au votat proiectul din fata primariei, poate asa îi va cunoaste publicul mai bine. Multumesc!


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441