Donaris 930 x 122

fc arges

Video: Schimbări radicale la FC Argeş

Primarul Cristian Gentea, susţinător al clubului alb-violet, a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă principalele modificări care s-au produs în lotul echipei de fotbal FC Argeş (VIDEO).

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

 

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

 

S-a renunţat la 13 jucători, iar antrenorul principal Andrei Prepeliţă merge pe o strategie de „calitate” prioritară „cantităţii”. Cu alte cuvinte – un lot mai restrâns, dar cu jucători mai valoroşi.

Jucători noi: fundaş central Andrei Cristian (Chindia Târgovişte), Denis Dumitrache. Ambii au semnat pe doi ani. Sunt şi trei jucători străini: Miguel (a jucat în liga a doua din Portugalia), Manuel Lupeta (atacant, menit să-l înlocuiască pe Malele), respectiv Vianna.

Primarul Gentea a mai anunţat că se va pune accent şi pe centrul de copii şi juniori al clubului.

Mai mulţi oameni de afaceri s-au alăturat clubului pe care îl vor susţine financiar, material sau uman, după caz şi posibilităţi.

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Cata spune:

    Ceva juniori cu PCR,adică pile și relații am înțeles că au venit,dc nu căutați și fără pcr

  • Cata spune:

    AM ÎNȚELES CA DACA AI INTRARE PE LA PCR,ADICA GENTEA ITI POTI ADUCE SI COPILUL

  • dj spune:

    ai inteles bine cata, suntem condusi de comunisti la 30 de ani dupa revolutie, ma intreb oare pitestiul va scapa vreodata de scarbele astea rosii?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90