Donaris 930 x 122

furt calificat

FURT DIN BENZINĂRII. CARBURANT BĂGAT ÎN MAŞINI CU NUMERE FALSE, CONDUSE DE UN TÂNĂR DIN ARGEŞ

Agenţi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu număr de înmatriculare fals, şi l-au reţinut ieri pe Dragoş George M., de 20 de ani, din comuna Cocu.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Din cercetări s-a stabilit că în zilele de 21 și 30 iunie a.c., cel în cauză ar fi condus pe drumurile publice autoturisme cu numere false de înmatriculare, pe care le-ar fi alimentat cu combustibil din două stații de alimentare de pe raza localităților Cotmeana și Albota, fără să achite contravaloarea acestuia.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 24 septembrie a.c., poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza comunei Cocu.

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3