New Profesional Consult 930 x 122

furt calificat

FURT DIN BENZINĂRII. CARBURANT BĂGAT ÎN MAŞINI CU NUMERE FALSE, CONDUSE DE UN TÂNĂR DIN ARGEŞ

Agenţi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu număr de înmatriculare fals, şi l-au reţinut ieri pe Dragoş George M., de 20 de ani, din comuna Cocu.

Citiți și: Video: Argeşean reţinut de poliţişti. Este acuzat de furtul a trei telefoane, bani şi bijuterii

Din cercetări s-a stabilit că în zilele de 21 și 30 iunie a.c., cel în cauză ar fi condus pe drumurile publice autoturisme cu numere false de înmatriculare, pe care le-ar fi alimentat cu combustibil din două stații de alimentare de pe raza localităților Cotmeana și Albota, fără să achite contravaloarea acestuia.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 24 septembrie a.c., poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza comunei Cocu.

Citiți și: Adevărata legendă a meşterului Manole, „scrisă” la Piteşti: se fură din case aflate în construcţie

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441