930 pe 122 COSTACHE

furt calificat

Adevărata legendă a meşterului Manole, „scrisă” la Piteşti: se fură din case aflate în construcţie

Legenda Meşterului Manole este binecunoscută, iar în ziua de azi are şi o explicaţie logică, aplicată: se fură, pur şi simplu, din casele neterminate – nu se dărâmă singure sau din mânia unei divinităţi, peste noapte.

Citiți și: Pitești: Doi puști de 16 și 19 ani au jefuit o persoană în parc!

Ca să mergem până la capăt cu ideea, să spunem că aşa a procedat un tânăr care a pătruns într-un imobil din Piteşti aflat în construcție şi a furat ţevi, precum şi alte elemente ale instalației termice. Dimineaţa, „meşterul” a constatat lipsa acestora şi a sunat la Poliţie.

Oamenii legii au demarat cercetările, iar după aproximativ 10 zile, l-au găsit pe autor.

Citiți și: Argeș: La furat în autobuz. O femeie de 55 de ani, trimisă în judecată

Este vorba despre Albert Ionuţ A., de 20 de ani, care locuia fără forme legale într-un imobil din Ştefăneşti. Acesta a fost reţinut, fiind acuzat de furt calificat.

„Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința celui în cauză, de pe raza orașului Ștefănești. Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 18 mai a.c., cel în cauză ar fi pătruns într-un imobil aflat în construcție, de pe raza municipiului Pitești, de unde ar fi sustras elementele din cupru ale instalației termice”, sunt precizările IPJ Argeş cu privire la acest caz.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

(Foto: descriptiv)

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

New Profesional Consult 570×90