Donaris 930 x 122

console furate

Tineri trimişi în judecată. Au furat console Playstation şi Nintendo dintr-un magazin din Piteşti

Doi tineri au fost trimişi în judecată de poliţiştii din Piteşti. Nu ştim dacă erau jucători înrăiţi care nu-şi permiteau achiziţionarea unor console de gaming ultimul răcnet, însă este cert faptul că, în curând, trebuie să explice instanţei ce i-a mânat în magazin la ciordeală.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Este vorba despre Dănuț I., de 25 de ani, din București, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, respectiv Ionuț B., de 24 de ani, tot din capitală.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 19 noiembrie 2020 împrincinaţii ar fi sustras 5 console de jocuri (Playstation 4 şi Nintendo) din incinta unui magazin de pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

Prejudiciul, în valoare totală de aproximativ 8.500 de lei, a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3