Donaris 930 x 122

candele

UN NOU MITING DE SOLIDARITATE CU POLIȚISTUL DINU! VEZI GALERIE FOTO!

Pentru a doua duminică consecutiv, zeci de susținători ai polițistului Dănuț Dinu au organizat în Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului un miting de protest.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Ca și data trecută, participanții, care au avut banderole albe pe braț, au demonstrat în tăcere, fără să strige lozinci sau să afișeze bannere. Noutatea a fost ideea de a „scrie” un mesaj de solidaritate cu Dinu pe pavelele din Piață cu ajutorul unor mici lumânări: „Dinu, te susținem!”, a fost mesajul. Organizatorii au reiterat faptul că acțiunea lor se va repeta duminică de duminică, de la aceeași oră, 11, până când va fi luată o decizie în privința polițistului.

Dănuț Dinu este cercetat de o comisie disciplinară a Poliției Argeș ca urmare a textului pe care l-a postat pe contul său de socializare în perioada sărbătorilor de iarnă. „Am trecut prin Piața Ceair. O mizerie la propriu și la figurat. Nesimțire, nu tu bonuri fiscale, colindători care sâsâie “țigări, țigări” sau “petarde, petarde”, manele și câini vagabonzi, mirosuri și găleți de brânză pe marginea drumului… prețuri de înțepenești… Aduceți-mi aminte, dacă voi ajunge vreodată prim-ministru, să închid toate piețele și toate târgurile din România. Și încă ceva. Cred că în curând va prinde la public discursul rasist. Mă gândesc și eu…”, acesta a fost textul care a condus la schimbarea lui Dănuț Dinu din funcția de purtător de cuvânt al Poliției Argeș.

Citiți și: Contre în CL Pitești: Comisia de Circulație, schimbare de ultim moment!

Decizia de înlocuire a stârnit un val de proteste. Cei care s-au solidarizat cu Dinu consideră hotărârea conducerii Poliției județene ca fiind nedreaptă și nejustificată, apreciind că postarea polițistului a fost un punct de vedere la care fiecare cetățean are dreptul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3