930×122 CAPRA 5

danut dinu

VALI PORCIȘTEANU, LA MITINGUL DE SOLIDARITATE CU POLIȚISTUL DINU!

În Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului s-a desfășurat astăzi un miting de solidaritate cu polițistul Dănuț Dinu. În ciuda apelurilor făcute de acesta pentru anularea acțiunii, protestul a avut loc.

Citiți și: Pitești. Le-a ajuns „cuțitul la os”! Va fi protest!

Cei prezenți au criticat schimbarea lui Dinu din funcția de purtător de cuvânt al Poliției Argeș. Protestatarii au reclamat că polițistul are, ca oricare altul dintre noi, dreptul la opinie și că postarea sa de pe Facebook în care a scris despre mizeria și neregulile din Piața Ceair nu poate fi motiv pentru o astfel de decizie din partea conducerii Poliției județene. De asemenea, participanții l-au apostrofat pe deputatul PSD de Pitești Cătălin Rădulescu pentru postarea lui pe Facebook în care îl cataloga pe Dănuț Dinu „analfabet” și „fiu de fost milițian”.

Printre cei care au venit să se solidarizeze cu Dănuț Dinu s-a numărat și Vali Porcișteanu, cunoscutul campion de automobilism. „Nu știu dacă acest miting poate schimba ceva, dar este un semnal de alarmă. După cum știți, clubul meu sportiv are o colaborare cu Poliția Română și ne cunoaștem foarte bine, am desfășurat foarte multe acțiuni împreună. Îl cunosc personal pe domnul Dănuț Dinu și mi-am dorit să îl susțin pentru că ce s-a întâmplat mi se pare foarte grav! Fiecare dintre noi avem dreptul la opinie și nu cred că trebuie să fie, totuși, o reacție atât de agresivă la adresa dânsului!”, a declarat Vali Porcișteanu pentru ePitești.

Citiți și: Dinu revine în forță! Plângere penală pentru abuz în serviciu fostului prefect!

La final, după circa o oră de protest fără scandări și fără vreun banner afișat, organizatorii au anunțat că vor face miting în fiecare weekend în semn de solidaritate cu polițistul Dănuț Dinu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3