NOR CURIER 930X122

danut dinu

VALI PORCIȘTEANU, LA MITINGUL DE SOLIDARITATE CU POLIȚISTUL DINU!

În Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului s-a desfășurat astăzi un miting de solidaritate cu polițistul Dănuț Dinu. În ciuda apelurilor făcute de acesta pentru anularea acțiunii, protestul a avut loc.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Cei prezenți au criticat schimbarea lui Dinu din funcția de purtător de cuvânt al Poliției Argeș. Protestatarii au reclamat că polițistul are, ca oricare altul dintre noi, dreptul la opinie și că postarea sa de pe Facebook în care a scris despre mizeria și neregulile din Piața Ceair nu poate fi motiv pentru o astfel de decizie din partea conducerii Poliției județene. De asemenea, participanții l-au apostrofat pe deputatul PSD de Pitești Cătălin Rădulescu pentru postarea lui pe Facebook în care îl cataloga pe Dănuț Dinu „analfabet” și „fiu de fost milițian”.

Printre cei care au venit să se solidarizeze cu Dănuț Dinu s-a numărat și Vali Porcișteanu, cunoscutul campion de automobilism. „Nu știu dacă acest miting poate schimba ceva, dar este un semnal de alarmă. După cum știți, clubul meu sportiv are o colaborare cu Poliția Română și ne cunoaștem foarte bine, am desfășurat foarte multe acțiuni împreună. Îl cunosc personal pe domnul Dănuț Dinu și mi-am dorit să îl susțin pentru că ce s-a întâmplat mi se pare foarte grav! Fiecare dintre noi avem dreptul la opinie și nu cred că trebuie să fie, totuși, o reacție atât de agresivă la adresa dânsului!”, a declarat Vali Porcișteanu pentru ePitești.

Citiți și: Contre în CL Pitești: Comisia de Circulație, schimbare de ultim moment!

La final, după circa o oră de protest fără scandări și fără vreun banner afișat, organizatorii au anunțat că vor face miting în fiecare weekend în semn de solidaritate cu polițistul Dănuț Dinu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90