930×122 CAPRA 5

verificări trafic

Argeș: Dosar penal pentru o șoferiță prinsă băută la volan

În cursul zilei de sâmbătă, 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat o femeie de 43 de ani, din Beleți-Negrești, care conducea un autoturism, pe raza orașului Topoloveni, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

Potrivit IPJ Argeș, femeii i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere i-a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

Femeia nu a fost singurul conducător auto care a rămas fără permis în urma consumului de băuturi alcoolice.

În cursul zilei de 18 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un bărbat de 26 de ani, din comuna Corbi, care conducea un autoturism pe DJ 731, pe raza localității Domnești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

CONDUCEAU CU VITEZĂ EXCESIVĂ

În urma controalelor în trafic, nu doar șoferii aflați sub influența băuturilor alcoolice au fost depistați de polițiști, ci și vitezomanii.

În cursul zilei de vineri, 18 martie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 32 de ani, din Stoenești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 125 km/h.

De asemenea, un alt bărbat, în vârstă de 18 ani a fost prins de polițiști conducând un autoturism pe b-dul Frații Golești, din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 117 km/h.

Ca urmare a abaterilor constatate, cei în cauză s-au ales cu amendă în valoare de 1.305 lei și cu permisul de conducere reținut.

SANCȚIUNI APLICATE DE POLIȚIȘTI

În ultimele 48 de ore, ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii argeșeni au aplicat peste 430 de sancțiuni
contravenționale, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 42 de permise de conducere și au fost retrase 19 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv: Renasterea Banateana

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3