930×122 CAPRA 5

verificări trafic

Argeș: Șoferi vitezomani lăsați pietoni!

Polițiștii argeșeni au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

Astfel, în urma verificărilor, în ziua de 14 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș, care acționau cu aparatul RADAR, au depistat, pe raza localității Sălătrucu, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din județul Vâlcea, care a fost înregistrat cu viteza de 116 km/h.

De asemenea, alți doi șoferi au fost prinși de polițiști conducând cu viteză de peste 100 km/h pe drumurile din județ.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost depistat de polițiști în ziua de 15 ianuarie a.c., pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, în timp ce conducea cu viteză excesivă. Acesta a fost înregistrat de aparatul RADAR cu 115 km/h.

Totodată, tot pe DN 73, dar pe pe raza localității Mihăești, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, care acționau cu aparatul RADAR, au depistat un autoturism condus de un bărbat de 24 de ani, din Schitu Golești, care a fost înregistrat cu viteza de 114 km/h.

Toți cei trei bărbați au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere le-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Conform IPJ Argeș, ca urmare a abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, în ultimele 48 de ore, au fost aplicate peste 350 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 130.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 36 de permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Alex spune:

    Voi vorbiți de radar, radar și iar numai de radar, dar pe drumul Dărmănești Cosești acționează cineva e goana mare de viteza acolo nu respecta nimeni nimic e ca în jungla .știți doar sa lăudați pe unii milițieni care dau cu matura la frunza….; Iar poza asta postata e veche.vad ca ar fi neagu minoru asinu ,fratica balauru și coaforu cu un șef mai mare. Cinste lor ca stau în frigu asta la vânătoare de teribiliști ca ii mai sperie

  • Ghita spune:

    Bravo băieții!! Asa vreau sa fiți cu ochii pa ei. Da luați și mascații câini și duba sa ii băgați la zdup.! Cadru ala din poza nu e marusica căluțu? Și mai era unu cu motoreta cu paru nins și costum de gripa aviara.face servici mai mult pa bascov și e periculos rau.Măcar spălațiva imaginea ca sefimea de la judet nu iese cu voi.va felicit!🥰

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3