New Profesional Consult 930 x 122

verificări trafic

Gonea cu 134 km/h la volanul unei Toyota

Polițiștii argeșeni au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

Astfel, în urma verificărilor, în cursul zilei de duminică, 30 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 28 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, marca Toyota, pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 132 km/h.

Acesta nu a fost singurul vitezoman prins de polițiști. Un alt bărbat, în vârstă de 57 de ani, din București, a fost depistat în cursul zilei de duminică conducând cu un autoturism, marca Mercedes Benz, pe DN 73, pe raza localității Țițești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 124 km/h.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

În urma abaterilor constatate, ambii bărbați au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere le-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

PRINȘI BĂUȚI LA VOLAN

În noaptea de 29 spre 30 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Costești, care conducea un autoturism pe b-dul Frații Golești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Tot în cursul aceleiași nopți, un alt bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Pitești, a fost prins de polițiști băut la volanul unui autoturism în timp ce se deplasa pe strada Calea Drăgășani din Pitești.

De asemenea, alți trei șoferi au fost prinși băuți la volan pe drumurile din județ, pe parcursul zilei de duminică.

În toate situațiile mai sus menționate a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere le-a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • John spune:

    Dacă a gonit tare ii prinde tot Fratila sigur pe toți. Nu ați văzut ca a rămas fără mustață de la pistolu radar ptr ca poluează mult și instrumentu asta și are efecte adverse o sa și cheleasca rapid .Pe mine ma lăsat fără permis chiar de sărbători si am rămas șomer la fabrica nu a avut mila te uiți la el catamai plavanu cu ceafa de ferma de C.A.P și nu sa mai satura sa facă rău la lume. Are scoala asta multă sau e încadra t milițian comunist ?!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3