EcoMoto 930×122

verificări trafic

Graba le-a golit buzunarele!

În ultimele 24 de ore, în urma verificărilor polițiștilor, a ”plouat” cu amenzi în traficul argeșean.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

Graba le-a golit șoferilor portofelele de bani şi le-a adus și suspendarea permisului de conducere.

În cursul zilei de ieri, 09 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, care acționau cu aparatul RADAR, au depistat, pe DN 73, pe raza localității Mihăești, un autoturism, marca Toyota RAV4, condus de un bărbat de 47 de ani, din Ștefănești, care a fost înregistrat cu viteza de 104 km/h.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

Tot pe DN73, dar pe raza localității Stâlpeni, un alt șofer, în vârstă de 44 de ani, a fost prins de polițiști conducând cu o viteză de 102 km/h.

De asemenea, tot ieri, un bărbat din județul Dolj a fost depistat de polițiști pe DN 7, pe raza localității Leordeni, conducând un autoturism, marca Volkswagen Passat cu viteza de 103 km/h.

Tot pe DN7, un alt șofer, în vârstă de 32 de ani, din Drăganu, a fost înregistrat de aparatul RADAR conducând un autoturism, marca Skoda Octavia, având o viteză de 103 km/h.

Toți șoferii depistați s-au ales cu sancțiuni contravenționale în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere le-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Conform IPJ Argeș, ca urmare a abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 13 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3