NOR CURIER 930X122

verificări trafic

Pitești: ”Zmeu” pe șosea! ”Gonea” cu 135 km/h pe Frații Golești

Polițiștii argeșeni continuă verificările în trafic, ocazie cu care, în cursul zilei de ieri, 7 aprilie, un tânăr de 23 de ani, din județul Vâlcea, a fost depistat conducând un autoturism pe bulevardul Frații Golești din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 135 de km/h.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

Dorința de adrenalină a tânărului a fost pedepsită. În urma abaterii, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Acest tânăr nu a fost singurul conducător auto prins și sancționat de polițiști pentru abateri în trafic.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

CONDUCEAU FĂRĂ DREPT ȘI SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

Tot în cursul zilei de ieri, doi bărbați au fost depistați de polițiști la volan, dar fără permis.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești – Biroul Ordine Publică au depistat un bărbat de 32 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe raza municipiului Pitești, având dreptul de a conduce suspendat, iar un alt bărbat de 26 de ani, din comuna Mușătești, a fost prins de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești conducând un autoturism, pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere.

Ambii conducători auto s-au ales cu dosar penal.

De asemenea, în noaptea de 07 aprilie a.c., în jurul orei 23:20, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești – Biroul Ordine Publică au depistat un bărbat de 38 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe b-dul Libertății, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere i-a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

SANCȚIUNI APLICATE DE POLIȚIȘTI

În ultimele 24 de ore, ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii argeșeni au aplicat 215 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 40.000 de lei. Totodată au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90