verificări trafic

Poliția Rutieră, mascații, câini de urmă și RAR-ul pe Autostradă, acum!

Update, ora 16:48, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Prins fără RCA și băut, a rămas pieton

„Acțiunea a vizat depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, pe cei sub influența alcoolului sau a altor substanțe, precum și verificarea legalității transporturilor de marfă, verificarea stării tehnice a autovehiculelor și depistarea eventualilor migranți.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, echipa canină, cu câinele de urmă, reprezentanți ai Registrului Auto Român și ai Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranţa Alimentelor.

Citiți și: Video – Mergea fără stres neavând număr de înmatriculare!

Timp de 3 ore, polițiștii au verificat 68 de autovehicule și au legitimat 69 de persoane.

Au fost efectuate 44 de testări cu aparatul etilotest și 3 testări privind depistarea de substanțe interzise, fără a fi constatate nereguli.

În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 56 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei, dintre care 30 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 8 pentru defecțiuni tehnice, fiind retrase 5 certificate de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.”

La această oră, polițiștii din cadrul Biroului Autostrăzi, polițiști ai Inspectoratului Județean Argeș împreună cu luptători pentru acțiuni speciale, echipa canină cu câine de urmă și inspectori ai RAR desfășoară o amplă acțiune pe Autostrada A1, la km 110, sensul spre Pitești.

 

Scopul acțiunii este prevenirea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, verificarea transportului de marfă și a migrației ilegale.

 

Șoferii care tranzitează zona sunt trași pe dreapta și verificați de către oamenii legii.

 

 

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441