930×122 CAPRA 5

verificări trafic

Prins fără RCA și băut, a rămas pieton

În cursul zilei de ieri, 20 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au depistat, pe DN 73, pe raza localității Țițești, un bărbat de 32 de ani, din Bălilești, care conducea un autoturism, având valabilitatea asigurării obligatorie de răspundere civilă auto expirată.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amenzi în valoare totală de 2.175 de lei, conform O.U.G. 195/2002 și Legii 132/2017.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

Totodată, au fost luate măsurile complementare de reținere a permisului de conducere, a certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numere de înmatriculare.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au aplicat 207 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 55.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90