NOR CURIER 930X122

verificări trafic

S-au cinstit de 1 decembrie, apoi s-au urcat la volan

În seara zilei de ieri, 01 decembrie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 31 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism pe bld. 1 Decembrie 1918 din Pitești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

De asemenea, conform IPJ Argeș, din verificări s-a stabilit că cel în cauză avea dreptul de a conduce suspendat.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

Tot în seara zilei de ieri, în jurul orei 19:00, polițiștii au depistat un alt bărbat, în vârstă de 54 de ani, din comuna Uda, care se afla la volanul mașinii pe raza localității de domiciliu, pe DJ 703B, chiar dacă consumase băuturi alcoolice.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

De asemenea, conform IPJ Argeș, cu ocazia verificărilor a rezultat că autoturismul pe care cel în cauză îl conducea la momentul depistării figura ca având aplicat sechestru prin dispoziția unui executor judecătoresc, fapt pentru care au fost întocmite documente referitoare la situația constatată și a fost reținut certificatul de înmatriculare al autovehiculului, în vederea înaintării către Biroul Executorului Judecătoresc care a aplicat măsura.

Ambii bărbați s-au ales cu dosar penal.

Ca urmare a abaterilor constatate, în ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au aplicat 144 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 35.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 4 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3