930×122 CAPRA 5

verificări trafic

Și-a pus prietenul la volanul BMW-ului său, deși știa că n-are permis

În cursul zilei de ieri, 02 octombrie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Mălureni, care conducea un autoturism, marca BMW, pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, fără a poseda permis de conducere.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

De asemenea, în același autoturism se afla proprietara autovehiculului, o tânără de 21 de ani, din Ștefănești. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că aceasta i-ar fi încredințat autoturismul deși avea cunoștință că tânărul nu deține permis de conducere.

Tot în cursul zilei de ieri, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 27 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe str. Depozitelor din Pitești, fără a poseda permis de conducere.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Ca urmare a abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, în ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti a fost aplicate 391 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 140.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 21 de permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA