New Profesional Consult 930 x 122

furt calificat

CINCI BĂRBAŢI REŢINUŢI PENTRU FURT DE… ARBUŞTI

Agenţi ai Secției de Poliție Rurală Bascov, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și au reținut cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani, toți din Mărăcineni.

Citiți și: Video: Argeşean reţinut de poliţişti. Este acuzat de furtul a trei telefoane, bani şi bijuterii

Aceştia sunt Marius Iulian C., de 24 de ani, Ionuț D., de 29 de ani, Ionel Cristian R., de 25 de ani, George Marian C., de 18 ani şi Ionuț Adrian C., de 22 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul nopții de 31 mai a.c., cei în cauză ar fi pătruns fără drept în incinta împrejmuită aparținând unei societăți comerciale, de unde ar fi sustras 200 de arbuști ornamentali „Tuia”, valoarea prejudiciului fiind estimată la aproximativ 7.500 de lei. Prejudiciu este considerat nerecuperabil, întrucât perioada nu este propice pentru replantare.

Citiți și: Adevărata legendă a meşterului Manole, „scrisă” la Piteşti: se fură din case aflate în construcţie

După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de astăzi a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.
Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441