NOR CURIER 930X122

verificări trafic

Șofer de BMW, prins cu 115 km/h pe Frații Golești

În cursul zilei de ieri, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă 43 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, marca BMW, pe Bld Frații Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 115 km/h.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, un alt bărbat a fost prins cu viteză excesivă pe drumurile din județ. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 32 de ani, din Bascov, care conducea un autoturism, marca Renault Magan, pe DN 73, pe raza localității Dragoslavele, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

CONDUCERE FĂRĂ DREPT ȘI SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

Ieri, 1 august, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu au depistat un tânăr de 21 de ani, din Cotmeana, care conducea un moped pe DJ 703A, pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere. În urma verificărilor, s-a stabilit că mopedul condus de tânăr nu era înmatriculat sau înregistrat.

Tot în cursul zilei de ieri, în jurul orei 21:00, polițiștii de ordine publică din cadrul Secției nr. 1 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 38 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Depozitelor, având dreptul de a conduce suspendat.

De asemenea, în noaptea de 1 spre 2 august, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu au depistat un bărbat de 35 de ani, din comuna Dănicei, județul Vâlcea, care conducea un autoturism pe DJ 703B, pe raza comunei Morărești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

După testarea cu aparatul etilotest, bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cazurile menționate mai sunt a fost întocmit dosar penal conform art. 334, 335 și 337 din Codul Penal.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Johnny spune:

    De ce trebuie să scrii mereu marca auto? Ce diferența este daca o Dacie 1300 sau un BMW, sau un Ferrari au mers in oras cu 115 km / ora???? Nu e nimic senzațional ca un sofer de BM a mers cu 115 km.

  • CALIN CATALIN spune:

    Bravo ! Felicitarii ! pentru actiunea din Fratii Golesti.Trebuiesc facute mai des.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90