New Profesional Consult 930 x 122

verificări trafic

Șoferi vitezomani lăsați pietoni! Prinși cu peste 119/km/h pe o stradă din Pitești

Polițiștii argeșeni au continuat acțiunile de verificare în trafic, precum și cele de prevenire a principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

Astfel, în urma controalelor, în cursul zilei de ieri, 20 ianuarie, polițiștii au depistat un piteștean, în vârstă de 28 de ani, care conducea un autoturism, marca Renault, pe str. Târgu din Vale din municipiu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h.

De asemenea, tot pe str. Târgu din Vale a fost înregistrat de aparatul RADAR un alt autoturism, marca Audi, condus de un bărbat de 45 de ani, din Pitești, cu viteza de 119 km/h.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

În ambele cazuri, bărbații s-au ales cu amendă contravențională în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere le-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Viteza excesivă nu a fost singura abatere constatată în traficul piteștean.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 45 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe bld. Nicolae Bălcescu din Pitești, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în acest caz piteșteanul s-a ales cu o amendă contravențională în valoare de 1.305 lei și cu permisul de conducere reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

SANCȚIUNI APLICATE DE POLIȚIȘTI

Conform IPJ Argeș, în urma abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 198 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 42.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 de permise de conducere și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90