New Profesional Consult 930 x 122

verificări trafic

Șoferii nu se dezmint de patima vitezei și a alcoolului la volan

Polițiștii argeșeni continuă verificările în trafic. Șoferii nu se dezmint și sunt prinși în continuare cu viteză și băuți la volan.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

În cursul zilei de ieri, 03 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 45 de ani, din Albeștii de Argeș, care conducea un autoturism pe raza localității Corbeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 131 km/h.

Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit că autovehiculul condus de cel în cauză acea valabilitatea Inspecției Tehnice Periodice expirată, conform IPJ Argeș.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

În urma celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație, iar certificatul de înmatriculare a fost retras.

De asemenea, tot ieri, un alt bărbat în vârstă de 26 de ani, din Valea Iașului, a fost prins de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș conducând un autoturism pe raza localității de domiciliu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 108 km/h.

Mai mult decât atât, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că acesta avea o alcoolemiei sub limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat (valoarea de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Ca urmare a celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

SANCȚIUNI APLICATE DE POLIȚIȘTI

În ultimele 24 de ore, ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii argeșeni au aplicat 227 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 55.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 17 permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90