930×122 CAPRA 5

verificări trafic

Șoferiță cu ”talpa grea”. Conducea cu 132 km/h în localitate

În cursul zilei de ieri, 27 martie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat o femeie de 42 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 132 km/h.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

Ca urmare a abaterii constatate, cea în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, totodată fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Aceasta nu a fost singurul conducător auto grăbit. Și un bărbat de 36 de ani, din Schitu Golești, a fost prins, ieri, de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, conducând un autoturism pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

Și în acest caz, bărbatul s-a ales cu amendă în valoare de 1.305 lei și cu permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile.

CONDUCEA CU UN PERMIS SUSCEPTIBIL A FI FALS

Tot în cursul zilei de duminică, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au depistat un bărbat de 33 de ani, din Poienarii de Muscel, care conducea un autoturism pe raza municipiului Câmpulung, iar cu ocazia verificărilor, a prezentat pentru control un permis de conducere cu însemnele autorităților din Marea Britanie, susceptibil a fi fals.

Potrivit IPJ Argeș, în urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit că documentul nu figurează în evidențele statului în cauză, iar persoana depistată în timp ce conducea, nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept și uz de fals, conform art. 335 și 323 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

SANCȚIUNI APLICATE DE POLIȚIȘTI

Ca urmare a abaterilor constatate, în ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au aplicat aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 50.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 15 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3