930 x122 grota rece

verificări trafic

Tupeu! Tânără de 22 de ani, prinsă la volan fără permis. Mașina era împrumutată

În cursul zilei de miercuri, 30 martie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au depistat o femeie de 22 de ani, din Valea Mare Pravăț, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal (atât sub aspectul conducerii fără drept, cât și al încredințării unui autovehicul spre a fi condus de către o persoană care nu are dreptul de a conduce), iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

Aceasta nu a fost singurul conducător auto prins de polițiști. Tot în cursul zilei de miercuri, alți doi bărbați au fost depistați la volan, având dreptul de a conduce suspendat sau anulat.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

IPJ ARGEȘ TRANSMITE

În ziua de 30 martie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 30 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe b-dul Nicolae Bălcescu, având dreptul de a conduce suspendat.

Totodată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni au depistat un bărbat de 64 de ani, din Rătești, care conducea un autoturism pe DJ 702G, având dreptul de a conduce anulat.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

SANCȚIUNI APLICATE DE POLIȚIȘTI

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 40.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 15 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv: Newsar

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90