New Profesional Consult 930 x 122

verificări trafic

Video – Controale la ceas de seară în traficul din Pitești

Video – Controale la ceas de seară în traficul din Pitești

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

Update 18.07.2021, ora 16.38, IPJ Argeș transmite:

Polițiștii de ordine publică și polițiștii rutieri piteșteni au aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială și ale OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar valoarea totală a acestora este de peste 15 de lei.

Din totalul sancțiunilor aplicate, polițiștii Biroului Rutier Pitești au constatat 24 de abateri de la normele rutiere, în valoare totală de aproape 9 de lei, totodată fiind reținute și 3 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

Dintre sancțiunile aplicate de polițiștii rutieri, 3 certificate de înmatriculare au fost reținute ca urmare a unor modificări neomologate la autoturisme.

De asemenea, 14 sancțiuni au fost aplicate ca urmare a depășirii regimului legal de viteză, iar 3 dintre aceste din urmă abateri au fost cu mai mult de 50 km/h peste regimul legal de viteză de pe sectorul de drum unde a fost constatată abaterea.

Update 18.07.2021, ora 08.46

„Scopul activităților desfășurate de polițiștii argeșeni nu-l reprezintă aplicarea de sancțiuni contravenționale, ci descurajarea oricăror încălcări ale legislației și totodată justificarea unui sentiment de ordine și liniște publică.  (…) Un alt aspect foarte important care se află în atenția polițiștilor este și circulația pe drumurile publice, tocmai datorită importanței acestui lucru, pentru că, în situația în care nu sunt respectate regulile de circulație, toți participanții la trafic sunt puși în pericol.

Ne dorim ca argeșenii să aibă parte de un sfârșit de săptămână cât mai liniștit, iar pentru acest lucru polițiștii sunt la datorie.”, transmite Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

 

Știrea inițială 17.07.2021, ora 23.34

În acest moment, polițiștii de la Biroul Rutier Pitești desfășoară o amplă acțiune de verificare în trafic pe raza municipiului Pitești.

Acțiunea desfășurată de polițiști are ca scop prevenirea și combaterea unor situații de risc, dar și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Până în acest moment mai mulți șoferi au fost trași pe dreapta pentru verificări.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3