SMART KIDS 930X122

verificări trafic

Video – Polițiști, luptători SAS și câini de urmă, acum, spre Vâlcea

Update, ora 14.58, IPJ Argeș transmite: „În cele două ore de acțiune, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.675 de lei, după cum urmează:

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

-6 sancțiuni aplicate de polițiști, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, cu o valoare de 2.175 de lei;

-2 sancțiuni aplicate de reprezentanții I.S.C.T.R. Argeș, conform OG 37/2007 privind perioadele de conducere, pauză și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora, cu o valoare de totală de 6.500 de lei, totodată fiind luată și măsura complementară de imobilizare a unui ansamblu rutier (TIR), ca urmare a faptului că tahograful acestuia era defect.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

Știrea inițială, ora 14.57

La această oră, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratul de Poliţie Județean Argeș alături de polițiști de investigare a fraudelor economice, luptători ai SAS Argeș, echipa canină, dar și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții în domeniu (Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, Serviciul pentru Imigrări) desfășoară o amplă acțiune în trafic.

 

 

Acțiunea se desfășurată în sistem integrat, în contextul acțiunilor ,,ROADPOL Safety Days”, pentru combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere, verificarea transportului rutier de marfă și călători, precum și combaterea fenomenului migrației ilegale.

 

Șoferii care tranzitează DN 7, Bascov, zona Hanului Valea Ursului sunt opriți și verificați de oamenii legii.

 

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA